Introperiode

Nieuwsbrief

Je kan je inschrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te worden gehouden van de introperiode.


Introductieactiviteiten

De komende weken staan in het teken van de introductieactiviteiten! Zowel voor nieuwe als huidige leden zit deze periode bomvol leuke activiteiten.

Open trainingen
Deze week zijn de laatste open trainingen. Op maandag en woensdag zijn jullie van harte welkom om te komen turnen bij STUGG! Wij trainen in het Willem Alexander Sportcentrum, op het Zernikecomplex.

Maandag 12 september

  • Beginners van 17:30 tot 19:15 uur
  • Gevorderden en mannen van 19:15 tot 21:00 uur

Woensdag 14 september

  • Springtraining van 20:30 tot 21:30 uur

Samen eten
Op woensdag 14 september gaan we met alle eerstejaars leden samen eten, om daarna te gaan trainen. Op deze manier leren we elkaar al wat beter kennen! We verzamelen om 17:30 bij de speeltuin in het Noorderplantsoen. De kosten voor deze activiteit zijn €2,50. We verzoeken jullie allemaal om dit contant mee te nemen!

Waar is de Mol Groningen editie
Natuurlijk moet de stad ook ontdekt worden. Dit gaan alle nieuwe leden doen, op donderdag 22 september, door op zoek te gaan naar de Mol, geheel in het thema van het introductiekamp.
We verzamelen om 19:00 bij het VVV kantoor op de Grote Markt. Dit spel is gratis!

Running dinner
Op donderdag 29 september wordt ons jaarlijkse running dinner gehouden. Voor-, hoofd- en nagerechten zullen gegeten worden bij verschillende STUGG’ers thuis. Aansluitend is er een borrel in stamcafe de Toeter (Turfsingel 6).
De tijden, locaties en groepjes voor deze activiteit worden te zijner tijd nog doorgemaild. De kosten voor het running dinner zijn €5,-.

Introkamp
Om de introperiode met een knal te laten eindigen gaan we met zijn allen op kamp in het weekend van 7, 8 en 9 oktober. Het hele weekend zal in het thema Wie is de Mol? staan. Verwacht een weekend vol gezelligheid, spelletjes en heel veel plezier.
We gaan dit weekend naar een locatie in Assen, en de kosten van dit weekend zullen rond de €35,- liggen. Verdere informatie wordt later nog verstuurd.

Aanmelden kan via de inschrijflijsten die in de trainingzaal hangen of door een mailtje te sturen naar introcie@stugg.nl.