Lid worden

Wil je lid worden van STUGG of heb je interesse? Dan mag je, op afspraak, een keer in de zaal komen kijken of meetrainen om te ontdekken of onze vereniging bij jou past. Meetrainen is normaal gesproken het hele jaar door mogelijk, vanwege het coronavirus gaat dit echter op inschrijving. Lijkt het je leuk om een keer langs te komen? Neem dan even contact met ons op via bestuur@stuggmail.nl. Je hebt recht op drie proeftrainingen, daarna kan je besluiten of je lid wil worden van STUGG. Heb je je eenmaal opgegeven, dan is je lidmaatschap geldig tot wederopzegging.

Om je in te schrijven bij STUGG moet je de volgende stappen ondernemen. Het is belangrijk dat deze allemaal doorlopen worden.

  1. Schaf een ACLO sportbewijs aan
  2. Pas je ACLO profiel aan
  3. Vul het inschrijfformulier in
  4. Lever het formulier in tijdens één van de trainingen

Het inschrijfformulier:Heb je problemen met één van de stappen of heb je een andere vraag, stuur dan gerust een mailtje naar bestuur@stuggmail.nl.

Let op! Met ingang van het collegejaar 2016-2017 is het niet meer mogelijk om zonder geldig ACLO sportbewijs te sporten bij de ACLO. Wanneer je een les wilt uitproberen, ben je verplicht om een ACLO Day Card aan te schaffen voor €7,50. Met de ACLO Day Card kun je één dag onbeperkt sporten bij de ACLO. De Day Card is te verkrijgen bij de balie van het Sportcentrum. Kijk voor meer informatie op www.aclosport.nl.

Contributie

De contributie voor STUGG bedraagt naast de aanschaf van je ACLO pas:

Er geldt een basiscontributie voor iedereen. Deze is €60,-. Voor dit bedrag kun je trainen in het WAS en kun je het hele jaar springen. Als je dus alleen gebruik wilt maken van het springuur, betaal je dit bedrag voor een jaar trainen.
Bovenop die 60 euro, komt een bedrag voor het aantal uren dat je wilt trainen in de turnhal.
1,5 uur trainen kost €85,-
3,0 uur trainen kost €135,-
4,5 uur trainen kost €190,-

Het is ook mogelijk om voor een semester lid te worden. Het halfjaarslidmaatschap september-januari of februari-augustus kost €40,- plus het bedrag voor het aantal trainingsuren dat je wilt trainen in de turnhal.
1,5 uur trainen kost €55,-
3,0 uur trainen kost €90,-
4,5 uur trainen kost €125,-

Het lidmaatschap van STUGG loopt automatisch door. Mocht je je willen afmelden, dan kan dit door voor 1 oktober een mail te sturen naar bestuur@stuggmail.nl. Meer informatie over het lidmaatschap is na te lezen in ons huishoudelijk reglement.

Voor vragen over de contributie kan je terecht bij de penningmeester. Deze is te bereiken via penningmeester@stuggmail.nl.