Trainers

Trainers

Bij STUGG willen we het beste voor onze leden. Daarom zijn al onze trainers voorzien van de nodige ervaring en licenties. Naast serieuze adviezen en hulp is er ook genoeg ruimte voor gezelligheid.

 

Aaldries Bijsma 

Mijn naam is Aaldries Bijsma en ik ben sinds januari de hoofdtrainer bij STUGG.
Ik ben nu een aantal jaar werkzaam als LO docent in het onderwijs en heb ik zo’n vijf jaar ervaring als turntrainer. Momenteel geef ik drie avonden in de week training waarvan één bij STUGG en twee bij OGF Contra (Ureterp). Daarnaast train ik zelf op de woensdag bij het ACLO uur en ben ik ook actief STUGG-lid.

 

 

 

 

 

Domien Hettinga

Beste allemaal,

In 2013 ben ik lid geworden van de leukste vereniging van Nederland, namelijk STUGG. Inmiddels zijn we vier jaar verder en ben ik bijna afgestudeerd als Pedagogisch hulpverlener. Nog steeds ben ik actief lid bij STUGG en in 2016 ben ik begonnen met lesgeven als STUGG trainer op de maandagavond. Inmiddels ben ik de ACLO turntrainer en zal ik de turntrainingen op de woensdagavond verzorgen. Ik heb zelf altijd met veel plezier geturnd, nu wordt het tijd om mijn enthousiasme over te dragen aan andere studenten die deze mooie sport willen ontdekken. Turnen is voor jong en oud, dus twijfel je er nog aan? Kom gerust eens langs! Ik hoop dat ik de komende jaren nog lang mag blijven lesgeven en jullie de mooiste kunsten mag aanleren.