Bestuur

 

Het bestuur

STUGG wordt bestuurd door een groep enthousiaste leden die er samen voor zorgt dat iedereen lekker kan blijven trainen. We houden ons bezig met het reilen en zeilen van de ACLO, het sportcomplex, de NSTB en onze sponsoren. Een belangrijke taak dus, maar het is vooral ook heel gezellig!

Het bestuur van 2018-2019 draagt de naam ‘Claritas’. Het bestuur bestaat uit de volgende leden:

Voorzitter: Lotte Wit

Secretaris: Stefan Vliek

Penningmeester: Esther Hulzebosch

Intern Coördinator: Marit Van Der Veen

Hieronder stellen de bestuursleden zich voor.

Lotte Wit

Voorzitter

Hoi! Ik ben Lotte, 22 jaar, en ben dit jaar met erg veel plezier de voorzitter van STUGG. Dit is mijn derde jaar bij STUGG en in de jaren hiervoor heb ik al verschillende commissies gedaan bij de vereniging. Toen ik net bij STUGG kwam had ik al bijna 10 jaar niet meer geturnd, en lid worden was een goede beslissing! STUGG is 1 van de leukste verenigingen die ik ken. Naast turnen doe ik ook nog basketbal bij de Groene Uilen, dus ik zit regelmatig onder de blauwe plekken. Momenteel ben ik bezig met mijn Master Cognitieve Psychologie en Marketing, dus ik blijf gelukkig nog wel eventjes studeren!

Stefan Vliek

Secretaris

Hey! Ik ben Stefan Vliek en dit jaar ook de secretaris van STUGG. Zo ongeveer mijn hele leven al geturnd hebbende, ben ik drie jaar geleden lid geworden van STUGG om nog even door te blijven turnen. Dit jaar is het tweede jaar van mijn bachelor wijsbegeerte aan de RUG, dus ik kan nog wel een paar jaar blijven turnen bij STUGG! Ik kijk er heel erg naar uit om dit jaar secretaris van STUGG te zijn en hoop er met het bestuur een mooi jaar van te maken. Verder ben ik ook bij een andere turnvereniging actief als trainer en probeer ik zo af en toe ook nog tijd te vinden voor andere hobby’s.

Ester Hulzebosch

Penningmeester

Mijn naam is Esther en ik ben sinds afgelopen oktober de penningmeester bij STUGG! Ik heb bijna mijn hele leven geturnd, dus ik vind het ontzettend leuk om zo actief te zijn bij STUGG. Ik ben  21 jaar en ik zit nu in mijn tweede studiejaar van de opleiding Medische Beeldvorming en Radiotherapeutische Technieken. Naast STUGG ben ik nog lid bij de wakeboard vereniging “De Bares” en geniet ik er ontzettend van om met mijn huisgenootjes en vrienden af te spreken! Ik heb ontzettend veel zin in wat het aankomende jaar STUGG en mijzelf zal brengen! Als je nog vragen hebt, voel je dan altijd vrij om te vragen!

Marit van der Veen

Intern Coördinator

Ik ben Marit van der Veen, 21 jaar, en zal dit jaar de functie van intern coördinator van STUGG vervullen! Ik studeer Bewegingswetenschappen en ben van jongs af aan al actief binnen de turnwereld. Toen ik in 2016 ging studeren ben ik gestopt met turnen in de derde divisie en heb ik mij aangesloten bij STUGG. Afgelopen 2 jaar heb ik ontzettend genoten van de vereniging en ik wil komend jaar nog leuker maken!