Bestuur


Het bestuur

STUGG wordt bestuurd door een groep enthousiaste leden die er samen voor zorgt dat iedereen lekker kan blijven trainen. We houden ons bezig met het reilen en zeilen van de ACLO, het sportcomplex, de NSTB en onze sponsoren. Een belangrijke taak dus, maar het is vooral ook heel gezellig!

 

Het bestuur van 2017-2018 draagt de naam ‘Gardians’. Het bestuur bestaat uit de volgende leden:

 

Voorzitter: Iris van der Tuin

Secretaris: Leyla Cisme

Penningmeester: Welmoed Mollema

Intern Coördinator: Jorn Boerrigter

 

Hieronder stellen de bestuursleden zich voor.

 

Welmoed Mollema

Penningmeester

Ik ben Welmoed Mollema, 20 jaar oud en opgegroeid in een klein dorpje in Friesland. Ik turn sinds ik 12 ben. Twee jaar geleden ben ik naar Groningen verhuisd om met mijn studie Biologie te beginnen. Ik ben toen meteen STUGG-lid geworden. Nadat ik vorig jaar het NSK meerkamp georganiseerd heb, was ik klaar voor een nieuwe uitdaging, vandaar dat ik gesolliciteerd heb voor het bestuur. Dit jaar zal ik me bezig houden met de financiën van de vereniging. Ik kijk er erg naar uit om er een top jaar van de maken!

Jorn Boerrigter

Intern coördinator

Mijn naam is Jorn Boerrigter en ik ben 20 jaar oud. Voor mijn studie doe ik de alo op de Hanzehogeschool te Groningen. Dit jaar ben ik de intern coördinator van STUGG. Zelf heb ik op een hoog niveau geturnd waarmee ik nu gestopt ben. Verder wordt dit mijn tweede jaar bij STUGG. Ik heb het enorm naar mijn zin binnen de vereniging en hoop dat ik hier nog een aantal jaar mag rondlopen.

 

Iris van der Tuin

Voorzitter

Ik ben Iris van der Tuin, 22 jaar, en ik ben dit jaar voorzitter van STUGG. Het is mijn vierde jaar als STUGG-lid en ik ben daarmee de veteraan binnen het bestuur. Ik heb het al drie jaar lang erg naar mijn zin bij STUGG en ik hoop mijn enthousiasme dit jaar over te kunnen brengen naar anderen.

Naast STUGG studeer ik rechten aan de RUG en hopelijk behaal ik dit jaar mijn bachelor.

Leyla Cisme

Secretaris

Hoi ik ben Leyla en dit is mijn tweede jaar bij STUGG! Wel heb ik vroeger al geturnd, maar nadat ik voor vijf jaar was gestopt heb ik besloten het weer op te pakken bij STUGG en dat was een hele goede keuze. Ik ben 19 jaar en studeer psychologie. Ik heb er heel veel zin in om dit jaar secretaris van STUGG te zijn!

Naast STUGG studeer ik rechten aan de RUG en hopelijk behaal ik dit jaar mijn bachelor.

dagen uren min. sec.
00
00
00
00
COUNTDOWN TURNHAL EUROPAPARK