Bestuur

Het bestuur

STUGG wordt bestuurd door een groep enthousiaste leden die er samen voor zorgt dat iedereen lekker kan blijven trainen. We houden ons bezig met het reilen en zeilen van de ACLO, het sportcomplex, de NSTB en onze sponsoren. Een belangrijke taak dus, maar het is vooral ook heel gezellig!

Het bestuur van 2019-2020 draagt de naam ‘Chaim’. Het bestuur bestaat uit de volgende leden:

Voorzitter: Chaya Hillekens

Secretaris: Lyan van der Sleen

Penningmeester: Yasmin Abba

Intern Coördinator: Jelle Klont

Hieronder stellen de bestuursleden zich voor.

Chaya Hillekens

Voorzitter

Hoihoi,

Ik ben Chaya en ik ben aankomend jaar de voorzitter van STUGG. Ik zit momenteel in mijn tweede jaar filosofie en dit is ook mijn tweede jaar bij STUGG. Ik turn sinds mijn achtste en ga dit jaar voor het eerst de herentoestellen proberen. Ik hoop dat ik samen met de rest van dit van dit bestuur jullie een mooi turnjaar kan bezorgen!

Lyan van der Sleen

Secretaris

Hoi,

Ik ben Lyan en ik ben aankomend jaar de secretaris van STUGG. Momenteel ben ik aan mijn eerste jaar begonnen van mijn master scheikunde. Na 2 jaar lid te zijn geweest in de BataCie, vond ik het tijd om toch wel iets anders te gaan doen binnen STUGG. Op de basisschool heb ik een aantal jaar geturnd, vervolgens heb ik de overstap naar acrogym gemaakt en tijdens mijn studententijd ben ik weer gaan turnen. Ik hoop samen met jullie een erg gezellig en sportief jaar te hebben!

Yasmin Abba

Penningmeester

Hoi!

Ik ben Yasmin en ik ben komend jaar de penningmeester van STUGG. Ik turn sinds mijn achtste met veel plezier en komend jaar wordt alweer mijn derde jaar bij STUGG. Daarnaast zit ik in het tweede jaar van de studie economics and business economics. Ik heb veel zin in het komende bestuursjaar en hoop veel te leren!

Jelle Klont

Intern Coördinator

Hey hoi,

Mijn naam is Jelle Klont en aankomend jaar ben ik intern coördinator van deze mooie vereniging. Na verschillende commissies gedaan te hebben, dacht ik dat het tijd moest worden voor het grote werk. Ik turn sinds mijn 17e en naast het trainen geef ik er ook nog eens les in. Dit doe ik met veel plezier en ik ga aankomend bestuursjaar ook met veel plezier doen!