Commissies


Commissies

Bij STUGG zijn alle leden welkom om een commissie te doen. We hebben voor ieder wat wils- of je nu houdt van activiteiten organiseren, websites bouwen, stukjes schrijven of een hele wedstrijd organiseren.

Binnen STUGG zijn de volgende commissies actief:

Activiteitencommissie

Deze commissie verzorgt alle activiteiten van het seizoen. Dit kan variëren van de maandelijkse borrels tot gala’s, maar ook de diverse kampen worden door haar georganiseerd.

Batacommissie

De Batavierenracecommissie of afgekort Batacommissie zorgt ervoor dat STUGG aan de Batavierenrace mee kan doen, stelt een lopersteam samen, biedt trainingen aan voor de lopers en verzorgt voor het ‘STUGG-team’ het gehele Batavierenrace weekend.

Na de Batavierenrace houdt de commissie onze conditie in stand door ons in te schrijven bij de Lauwersloop!

Introcommissie

De Introcie helpt STUGG ieder jaar met het werven van nieuwe leden en verzorgt daarbij ook hun introperiode. Tijdens de KEI-week staan de commissieleden klaar op de Informatiemarkt en het SportPlaza om al je vragen over STUGG te beantwoorden. Tijdens de introductieperiode worden nieuwe leden verwelkomd met leuke activiteiten, waaronder een running dinner en een immer succesvol introductiekamp.

Eerstejaarscommissie

Deze commissie bestaat uit (alle) eerstejaars STUGG-leden en zal halverwege het jaar een spetterend feest organiseren.

Kascommissie

De taak van de Kascommissie is het controleren van de penningmeester.

Mediacommissie

De Mediacommissie beheert de Instagram-pagina en de website en houdt deze up-to-date. Ze verzamelt beeldmateriaal en legt alle (mooie en minder mooie) gedenkwaardige momenten vast. Een aantal keer per jaar maakt de commissie een digitaal verenigingsblad voor alle leden.

Skicommissie

Zoals de naam al doet vermoeden, organiseert de Skicie jaarlijks een wintersportreis voor STUGG’ers.

Wedstrijdcommissie

De Wedcie zorgt ervoor dat STUGG leden met plezier deel kunnen nemen aan alle studenten turnwedstrijden waar STUGG aan meedoet en dat de bijbehorende afsluitingsfeesten memorabel zijn.

Turnhalcommissie

Deze commissie (fancy name to be announced) gaat zorgen voor een soepele en feestelijke overgang naar de turnhal Europapark in januari 2019.

dagen uren min. sec.
00
00
00
00
COUNTDOWN TURNHAL EUROPAPARK